aanmelden wedstrijden hs1

voor alle fans van dynamico hs1!

In verband met de capaciteit van de sporthal en gelet op de 1.5 meter richtlijn, zijn er helaas maar 75 zitplaatsen beschikbaar. Door het invullen van dit formulier kun je je aanmelden voor de wedstrijd van Dynamico.

De eerste 75 mensen die zich aanmelden per wedstrijd zijn van harte welkom, anderen moeten we helaas teleurstellen. Pas wanneer je een bevestiging hebt ontvangen, heb je toegang tot de wedstrijd.

Met dit formulier kun je maximaal 3 mensen aanmelden. Controle bij de ingang vindt plaats met voor- en achternaam.

Eerst volgende wedstrijd

Adres
Sportcentrum De Rusheuvel
Rusheuvelstraat 5, 5346 JH Oss.

aanmelden thuiswedstrijd

Aanmeld instructies: vul jouw e-mailadres en naam (of namen) in. Klik vervolgens op de wedstrijd (oranje vak). Je kunt hier direct zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn! Wanneer je de wedstrijd geselecteerd hebt, verschijnt de knop “bevestig aanmelding”, klik daar op voor de definitieve aanmelding.

Zijn de reguliere plekken niet meer beschikbaar? Meld je dan aan voor de reserve lijst. Mochten er mensen uitvallen of neemt de tegenstander niet veel publiek mee, dan krijg je vanzelf een berichtje. In dit geval: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Totale prijs: € (€5 pp, contant betalen bij aanvang wedstrijd, tenzij je in het bezit bent van een seizoenskaart)
10 oktober 2020 (Bevo HC)
Aantal plaatsen vrij: 75
Reserve lijst
Aantal plaatsen vrij: 25

aanmelden thuiswedstrijd

Helaas, aanmelden is (nog) niet mogelijk. Aanmelden kan op deze pagina vanaf maandag 19:00 in de week van een thuiswedstrijd. Publiek voor de uitwedstrijden van de heren 1 wordt geregeld via Leon Scheepens.

Om te voorkomen dat mensen zich aanmelden en toch niet komen kijken heeft het bestuur het volgende besloten:

Wel een kaartje gereserveerd maar niet komen kijken, zonder dat men zich heeft afgemeld, betekent dat je de eerstvolgende wedstrijd niet op de lijst komt te staan. Heb je je voor de volgende wedstrijd toch via het systeem online ingeschreven, dan word je toch van de lijst gehaald die bij de kassa ligt en is toegang tot de tribune niet mogelijk.

Je kunt je afmelden via wedstrijden-hs1@handbaldynamico.nl.