Cadeautje van Rabobank en bestuur voor de leden: we krijgen vaste beachvelden

OSS – Prachtig nieuws: we krijgen beachhandbalvelden. Dankzij een royale bijdrage van Rabobank (8.000 euro) hebben we de investering zo goed als rond en kunnen we met zekerheid zeggen: er komen in Oss drie velden te liggen, zeer waarschijnlijk al dit voorjaar. We gaan samenwerken met bootcamptrainer David Sieben van Bullpower.

Zoals DTV donderdag al meldde, komen de velden te liggen op sportpark Amstelhoef in Oss, het meest bekend van voetbalvereniging Margriet. Maar ook cricketclub Wanderers is er onder meer gehuisvest. En op de strook grond naast die vereniging gaan wij spelen.

Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank stelde iedere lokale bank dit jaar eenmalig een extra bijdrage van 125.000 euro beschikbaar voor de regio. Met een goede aanvraag hebben we een eenmalige subsidie weten binnen te slepen, tot grote blijdschap van voorzitter Jan-Paul Langens (foto). Hij denkt dat dit een mooi cadeautje is voor alle spelende leden.

De zandvariant van handbal is ontzettend populair geworden in de loop der jaren. Dynamico-teams hebben in het verleden ook de Nederlandse titel gegrepen. Met nu ook trainingsmogelijkheden op zand gaat het niveau hopelijk nog verder omhoog.

Dynamico gaat samenwerken met Bullpower. David Sieben, docent lichamelijke opvoeding op het Osse Maaslandcollege, is de man achter die naam. Hij is heel blij met de samenwerking. “Ik hoorde via via van jullie zoektocht naar een beachlocatie. Dit is een win-winsituatie. Dat zand van jullie kan ik ook goed gebruiken voor tijgeren en andere oefeningen. Het was letterlijk passen en meten voor twee initiatieven op dit stuk grond, maar het past precies.”

David Sieben gaat er het hele jaar door gebruik van maken. Zijn website gaat binnenkort in de lucht. Interesse? Bel 06-47244124. Hij bereidt je ook graag voor op deelname aan obstacle runs. Daar is hij zelf na zijn voetballoopbaan ook verslaafd aan geraakt.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin