Chris van der Lee verrast met koninklijke onderscheiding

HEESCH – Wat een mooie verrassing voor Chris van der Lee deze vrijdag! Hij werd vrijdagochtend verrast door een bezoek van burgemeester Mark de Man van Bernheze. En als het dan 26 april is, dan weet je hoe laat het is: Chris kreeg een lintje.

En terecht! Chris is al vanaf de oprichting van DOS’80 (in 1980) betrokken bij onze vereniging.
Toen bij DOS’80 en nu bij Dynamico. Hij is altijd een motivator geweest om de vereniging goed te
laten functioneren. Chris is begonnen als trainer/coach, maar kwam al snel in de jeugdcommissie,
waar hij jarenlang voorzitter van is geweest. Hij nam het initiatief voor het scholentoernooi,
waardoor veel kinderen in aanraking kwamen met sport en handbal in het bijzonder. Chris heeft
daarna ook lang in de technische commissie gezeten, waar hij met behulp van een technisch jeugdplan het handbalniveau binnen de vereniging op een hoger plan bracht. Hij was begeleider van de trainers in opleiding.

Naast deze technische kant is voor Chris de sociale kant ook belangrijk en was hij gedurende vele jaren kartrekker van het jeugdkamp dat zeer populair was (en is). Die sociale kant blijkt ook uit het feit dat hij op bijna elke feestelijke gelegenheid aanwezig is. Chris kan goed verbinden. In de tijd dat de vereniging (DOS) zich in een bestuurlijke crisis bevond, heeft Chris, met enkele andere kaderleden, de vereniging door deze moeilijke tijd heen geholpen. Hij is nu weer waar hij begonnen is, trainer/coach van de dames B. De spelers lopen met hem weg, omdat hij streng doch rechtvaardig is. Met veel bevlogenheid heeft hij zich op vele vlakken binnen de vereniging, maar ook daarbuiten, ingezet.

Foto’s hieronder: Chris van der Lee op de foto met partner en burgemeester, daaronder een foto van de receptie die Dynamico vrijdagavond voor hem organiseerde, daar weer onder een foto van Chris, naar schatting zo’n vijftien jaar geleden.

0f80617f e8d4 45c5 9017 d418043be8bc
68e3b7a5 4440 4fa9 ace0 8c15834138b6
7d7efd2c 990a 412b 8ede eb6537dfd8ae


Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin