Gevolgen voortijdige afgelasting seizoen 2019-2020

OSS/HEESCH – Het voortijdige einde van het seizoen betekent ook dat de laatste wedstrijden van DOS’80 en Olympia’89 zijn gespeeld. Beide clubs namen afscheid met een zege. De jongens B2 van Olympia/DOS zegevierden bij BEDO (26-28), terwijl de meiden C1 van DOS/Olympia met 11-25 wonnen bij The Flyers.

Nog meer gevolgen van het besluit van het NHV: de dames blijven actief in de eerste klasse. Zij waren verwikkeld in een intense degradatiestrijd en stonden net boven de streep. De heren 3 zien een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk kampioenschap door hun neus geboord worden. Met nog 3 duels te gaan hadden zij 4 verliespunten minder dan de eerste concurrent.

Gelukkig blijft dat leed de meiden D1 bespaard. Zij waren net zo oppermachtig als de heren 3, maar zij werden voor alle corona-ellende al onbereikbaar voor de concurrentie en konden een feestje vieren.

Mooi feitje: in het laatste Olympia-weekeinde wonnen alle teams van afscheid nemend hoofdtrainer Frans van Erp: heren 1, heren 2, heren A, jongens B1, jongens B2 en jongens C.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.