Jeugd mag doortrainen, doorgeven testafspraken blijft cruciaal

119439327 3380731678676912 1582170263490029827 o

Het bestuur van Dynamico heeft woensdagavond tijdens een vergadering (uiteraard) besloten om alles wat binnen de nieuwe maatregelen mag, te gaan faciliteren.

Dat betekent dat de jeugd tot en met 17 jaar voorlopig gewoon mag trainen. Dat kan voor spelers van 18 erg vervelend uitpakken dat zij als enige niet mee mogen trainen met hun team, maar de corona-cijfers zijn momenteel zo hoog dat we daar GEEN uitzondering voor kunnen maken. In diverse media is gecommuniceerd dat jeugd tot en met 18 jaar mag blijven trainen, maar dat is niet correct. Voor uitleg klik deze link aan.

Een strenge voorwaarde die we eraan stellen, is het informeren van je coach/trainer als je een test gaat aanvragen. Hij/zij informeert het bestuur dan anoniem. Op basis daarvan kunnen wij de juiste beslissingen nemen. Momenteel is bijvoorbeeld door beschikbare informatie één team uit de roulatie genomen.

Als trainers het geen prettig idee vinden om een training te leiden, dan kunnen zij dat aangeven en gaan we als club op zoek naar een passende oplossing.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.