Dameskant gaat goed: A, B en C aan kop na twee duels

handbal bal

Wij hopen dat onze jeugdteams dit seizoen vaak verslagen inleveren. Op maandagavond bundelen we ze op deze site. Deze week klommen de meiden C opnieuw in de pen.

PSV Handbal 2 – Dynamico meisjes C1 19-39.

We begonnen de eerste minuten van de wedstrijd niet heel sterk. Het ging gelijk op met de tegenstanders. Op een gegeven moment ging het beter en liepen we uit. We behielden heel de wedstrijd een forse voorsprong. Zij kregen de tweede helft twee penalty’s en Guusje had de ballen allebei makkelijk tegengehouden. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 39-19. En Kayla had nog een heerlijke taart gebakken. 
Verslag: Guusje van Oort

****

Sprint 2 – Dynamico meisjes C2 15-28. 

Onze allereerste wedstrijd van het seizoen speelden we uit in Deurne. De eerste paar minuten liep het gelijk op tot we een voorsprong pakten met onze wissels die ze niet zagen aankomen. We gingen de rust in met 7-14. Na de rust behielden we onze voorsprong en maakte Fenne nog een paar hele mooie reddingen. Bijna iedereen heeft wel een keer gescoord, dus dat was helemaal mooi. We wonnen de wedstrijd met 15-28.
Verslag: Meike van den Hengel 

Het was een succesvol weekeinde voor Dynamico, met veel (ruime) uitzeges. Niet alleen de meisjes C zijn na twee wedstrijden koploper. Dat geldt ook voor de dames A en de meiden B.
Overige uitslagen:

Knipsel 1

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin