Dit keer geen stuntje tegen (gedeeld) koploper Tachos, maar ruime nederlaag voor heren

WAALWIJK – Een nederlaag was vooraf ingecalculeerd en die kwam er dit weekeinde ook voor de heren van Dynamico: 37-22 bij (gedeeld) koploper Tachos. Bij rust was het verschil al duidelijk: 19-7.

Na drie overwinningen op rij had Dynamico drie duels op rij waarvan het bij voorbaat duidelijk was dat het erg moeilijk zo niet onmogelijk zou worden om punten te pakken. Na dit weekeinde kan de conclusie worden getrokken dat dit drieluik inderdaad nul punten heeft opgeleverd.

Thuis tegen Tachos werd het 26-26, met een Waalwijkse gelijkmaker in de zoomer. Dit keer liet de ploeg van oud-trainer Hans van Dijk geen gras over groeien. Bij 6-3 scoorden de voormalige pupillen van onze trainer Vladan Mijalkovic zeven keer op rij: 13-3, wedstrijd gespeeld.

Thomas van Kessel was de verrassende (mede)-topscorer van Dynamico met vijf treffers, terwijl A-junioren Jari van Vliet en Firouz Hosseini samen ook vijf keer scoorden. En het ene doelpunt van B-junior Bart Hanenberg begint ook bijna een traditie te worden.

Volgende week opnieuw een Brabantse derby, thuis tegen GHV. Mocht Dynamico winnen, dan komt de ploeg in punten langszij bij de Goirlenaren.

Tachos – Dynamico 37-22 (19-7). Scores Dynamico: Thomas van Kessel 5, Frank Loeffen 5, Jari van Vliet 3, Merijn van Loon 3, Firouz Hosseini 2, Frennie Bens 1, Erik Loeffen 1, Chiel van Iperen 1, Bart Hanenberg 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin