Dames blijven winnen aan hand van Anne, daardoor samen met EHV aan kop

HEESCH – De dames van Dynamico hebben na vier duels nog altijd de volle buit. Zaterdagavond werd PSV Handbal 3 aan de zegekar gebonden: 27-20 na een 16-8 ruststand.

De diesel kwam wat trager op gang dan de vorige twee duels, al concludeer je dat ook snel gezien de superstarts van die wedstrijden. Dat had mede te maken met gemiste strafworpen. Zodoende bleef PSV bij tot 6-4. Daarna kreeg Anne van Munster het op haar heupen. Haar meerdere (knappe) treffers in combinatie met een ijzersterke dekking voor een ruststand van 16-8.

De laatste twee goals voor rust, werden gemaakt door Dynamico en datzelfde gold voor de eerste vijf na rust. Wedstrijd gespeeld dus. Maar goed ook, want daarna brak een mindere fase aan en scoorden de gasten zeven keer op rij. Het was wederom Anne van Munster met een belangrijke treffer; de 22-15 zorgde ervoor dat de diesel opnieuw op gang kwam.

Trainer Peter van der Vloet zag tevreden aan dat die marge van zeven aan het einde van de wedstrijd ook nog op het scorebord stond. Door de overwinning staat zijn ploeg samen met EHV aan kop. De Eindhovense formatie heeft een iets beter doelsaldo.

Dynamico – PSV Handbal 3 27-20 (16-8). Scores Dynamico: Anne van Munster 8, Mirne Hoeks 5, Babet Verstegen 3, Sabine Hommersom 3, Eva Langens 2, Aemy Sevinga 1, Manouk van den Hout 1, Quinty Kuijpers 1, Jessie van Lieshout 1, Sanne Turlings 1, Britta Schoones 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Onze sponsor Handbalshop.nl trakteert ons met 10% korting op het hele assortiment. Wil jij het seizoen meteen goed van start? Gebruik dan de kortingscode HS10PS en scoor je nieuwe schoenen, trainingskleding en handballen met korting. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een leuk seizoen!

Code: HS10PS
*Geldig t/m 30 september 2023