Dames sluiten af met grote zege en vierde plek, helaas geen bekerfinale voor Dynamico

MILL – De dames van Dynamico hebben met een 22-34 uitzege bij MHV’81 een fraai slot gegeven aan het seizoen 2022/2023. De ploeg eindigde door de grote overwinning toch nog met een positief doelsaldo op de vierde plek.

De formatie van Peter van der Vloet pakte deze jaargang 26 punten, slecht twee punten minder dan de nummers twee en drie. Alleen koploper EHV, waar thuis nog wel van gewonnen werd, was een klasse apart met 32 punten. Het seizoen van Dynamico had nog een fraai toetje kunnen hebben als doordeweeks de halve finale in de beker tegen Groene Ster was gewonnen, maar de ploeg uit een andere eerste klasse bleek helaas een maat te groot (20-35).

In Mill liep Dynamico zaterdag weg bij de stand van 3-4 om nooit meer achterom te hoeven kijken. Bij 18-22 waren er zelfs vijf treffers op rij, waarna het verzet van de gastvrouwen wel gebroken werd. En ook bij 22-29 was er nog een mooie run van 0-5: 22-34.

MHV’81 2 – Dynamico 22-34 (8-13). Scores Dynamico: Mirne Hoeks 7, Sabine Bouwman 5, Aemy Sevinga 4, Anne van Munster 3, Britta Schoones 3, Manouk van den Hout 3, Jessie van Lieshout 2, Luca Banken 2, Eva Langens 2, Babet Verstegen 2, Sanne Turlings 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.