Dynamico presenteert technisch jeugdplan

7 december jongstleden was het dan eindelijk zo ver. Na er met vele vrijwilligers veel tijd in te hebben gestoken is het technisch jeugdplan gepresenteerd door Kevin van Erp en Erik Loeffen aan alle trainers en coaches van Dynamico.

We zijn er ontzettend trots op dat we een opleidingsplan uitgewerkt hebben wat voor structuur en een rode draad binnen de vereniging gaat zorgen. Het jeugdplan dient als ondersteuning voor trainers/coaches en zorgt ervoor dat we als Dynamico zijnde een herkenbare spelwijze blijven hanteren.

De komende tijd gaan alle trainers en coaches hier in de praktijk mee aan de slag en we hebben er alle vertrouwen in dat dit met het oog op te toekomst veel gaat opleveren!

Het technisch jeugdplan is een uitvloeisel van onder meer het Rabo Club Support-traject.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.