Dynamico vindt in Christel en Ingrid twee nieuwe vertrouwenspersonen

IMG 1148
Christel van Munster en Ingrid Pennings.

Dynamico vindt het erg belangrijk om een veilig en plezierig handbalklimaat te bieden. Pesten, agressie, discriminatie en (seksuele) intimidatie worden niet getolereerd. Om te voorkomen dat leden dit ervaren, maar een drempel voelen om dit te melden aan bestuur/trainer/coach hebben we twee vertrouwenspersonen aangesteld: Christel van Munster en Ingrid Pennings.

De vertrouwenspersoon is aanspreekbaar voor alle leden van de club, en ook voor ouders/verzorgers. De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor, zoekt samen naar oplossingen en heeft een adviserende rol richting het bestuur.

Zie je iets vervelends, maak je vervelende zaken mee? Schroom niet om contact op te nemen: mail vertrouwenspersoon@handbaldynamico.nl

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.