Gratis seizoenskaart heren voor dynamico-leden: nog twee momenten om die te bemachtigen

WhatsApp Image 2020 05 31 at 16.44.17

De heren van Dynamico spelen dit seizoen vijftien thuiswedstrijden. Jij als Dynamico-lid en/of vrijwilliger kunt de duels in de Rusheuvel allemaal gratis zien als je een seizoenskaart bemachtigt. Dat kan op nog twee momenten:

  • op dinsdag 14 september om 19.30 (zowel in sporthal Mondriaan in Oss als sporthal ‘t Vijfeiken in Heesch)
  • rondom de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, op zaterdagavond 18 september.
  • NOOT: leden van 16 jaar en jonger hebben sowieso gratis entree.
  • NOOT 2: degenen die vorig seizoen een seizoenskaart hebben aangeschaft, krijgen bij inlevering gratis een seizoenskaart voor komend seizoen.

Mis je die momenten, dan moet je een seizoenskaart aanschaffen á 40 euro. Niet-leden betalen dat bedrag voor de seizoenskaart. Zij kunnen die bij reguliere wedstrijden aan de kassa kopen. Een los kaartje kost komend seizoen aan de kassa 5 euro, dus na acht wedstrijden heb je de seizoenskaart eruit. Sponsoren krijgen hun ‘jaarpas’ overhandigd door een lid van de sponsorcommissie.

Door de coronamaatregelen moeten we tot nader order een maximum capaciteit moeten instellen. Dan gaan we tellen aan de deur. Als het maximum aantal bereikt is, kunnen we ook seizoenskaarthouders helaas niet binnen laten.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Onze sponsor Handbalshop.nl trakteert ons met 10% korting op het hele assortiment. Wil jij het seizoen meteen goed van start? Gebruik dan de kortingscode HS10PS en scoor je nieuwe schoenen, trainingskleding en handballen met korting. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een leuk seizoen!

Code: HS10PS
*Geldig t/m 30 september 2023