Heren 1 doen hun plicht, einde bekeravontuur heren 2 en heren A

EERSEL – De heren van Dynamico zijn een ronde verder in het bekertoernooi. Dat waren ze ook aan hun stand verplicht, want in de eerste bekerronde moesten zij tegen Jupiter’75, dat in de hoofdklasse speelt. Het werd 18-30 na een ruststand van 8-16. Frennie Bens en Firouz Hosseini werden topscorer met elk vijf treffers tegen de ploeg, die in de competitie al door heren 2 was geklopt.

De heren 2 en heren A kwamen eveneens uit in het landelijke bekertoernooi, maar voor die ploegen was de eerste ronde het eindstation. De heren A, die in de voorronde sensationeel tweededivisionist Tremeg hadden uitgeschakeld, kwamen nu net tekort tegen een andere tweededivisionist. Habo’95 won ternauwernood in de Osse Mondriaanhal met 28-29.

De heren 2 verloren ook net, tegen Bevo 3 (23-25).

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Onze sponsor Handbalshop.nl trakteert ons met 10% korting op het hele assortiment. Wil jij het seizoen meteen goed van start? Gebruik dan de kortingscode HS10PS en scoor je nieuwe schoenen, trainingskleding en handballen met korting. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een leuk seizoen!

Code: HS10PS
*Geldig t/m 30 september 2023