Heren A gaven heren 1 het goede voorbeeld met revanche op thuisnederlaag tegen Feyenoord

Feyenoord – Dynamico heren A 32-41 (20-23).

De heren 1 en de heren A zijn samen met de BENSbus naar Feyenoord gegaan om daar allebei een wedstrijd te spelen. Dus we begonnen de wedstrijd met best veel publiek. We begonnen de wedstrijd goed. Niet zo lang geleden moesten we ook tegen Feyenoord dus wisten we precies op wat en wie we moesten letten.

We gingen gelijk op, op het einde van de 1e helft liepen we iets uit en eindige we de 1e helft met 20-23. Begin 2e helft begon het weer goed we liepen weer wat uit (21-26). Wouter houdt ook belangrijke ballen, en daar scoren wij ook weer uit. (25-29).

Met nog 12 minuten staat het 27-34, het gaat goed, we lopen veel uit nu. Nog 5 minuten staat het 29-37. Uiteindelijk blijft het een beetje zo doorgaan en word de eindstand uiteindelijk 32-41 en winnen we daarmee van Feyenoord waar we vorige wedstrijd thuis van verloren hadden. Het was een goede sterke wedstrijd. Na deze wedstrijd gingen we kijken bij de heren 1 die ook de 2 punten mee naar huis genomen hebben na een spannende wedstrijd!

Verslag: Raimo van de vlasakker

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.