Heren A tonen zich echte comeback kids en winnen derby in Waalwijk

WAALWIJK – De heren A hebben voor de derde achtereenvolgende keer gewonnen. Net als de vorige uitwedstrijd bij Handbal Utrecht werd er na een dikke achterstand met 1 punt verschil gewonnen, dit keer bij Tachos ontvouwde datzelfde scenario zich. Firouz Hosseini doet verslag van de 25-26 zege.

Wij moesten deze week naar Waalwijk toe, een beetje een derby omdat beide teams elkaar goed kennen. Dat kan iets goeds maar ook slecht zijn. In Kwintsheul tijdens het toernooi verloren we van Tachos. We begonnen goed in de aanval maar de dekking liep nog stroef waardoor we goal om goal dat ging een tijdje door totdat wij niet goed stonden en Tachos met 4 goals kon uitlopen. Na wat defensieve aanpassingen door onze coach stonden we goed dicht en konden we inlopen en uiteindelijk nog winnen ook: 25-26.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.