Heren kunnen het koploper BFC niet lastig maken, prima debuut Tycho Kant

OSS – De nederlaag tegen BFC was min of meer ingecalculeerd. De Limburgse koploper nam met 24-34 (rust 13-20) de punten mee uit de Mondriaanhal, waar de heren van Dynamico voor één keer naar moesten uitwijken.

Door de andere uitslagen in de competitie zakte de ploeg van trainer Damir Josipovic naar plek 14, nog wel altijd ruim boven de gevaarlijke zone. De oefenmeester gunde keeper Tycho Kant zijn debuut in de tweede helft. En die kans greep de A-junior met beide handen aan. Hij stopte tien ballen en kon zo met een voldaan gevoel terugkijken op de wedstrijd.

Dinsdagavond staat er een bekerduel op het menu voor Dynamico. Dan zouden de heren A van Swift Helmond normaliter geen probleem mogen zijn om de volgende ronde te halen.

Dynamico – BFC 24-34 (13-20). Scores Dynamico: Jordi van Erp 4, Frank Loeffen 3, Wout van Iperen 3, Nic Cornelissen Wenting 3, Erik Loeffen 3, Frennie Bens 3, Cas Kerstens 3, Firouz Hosseini 2.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.