Heren ten onder in kelderkraker

SINT PANCRAS – 36-28 waren de harde cijfers na zestig minuten spel bij Vrone/Berdos – Dynamico. De gasten zagen dat zij nu als enige ploeg in de eredivisie na vijf duels nog op nul punten staan. Het verschil was voor rust al gemaakt (18-11).

De nipte nederlaag vorige week tegen E&O, waar de Oss/Heesche formatie meer verdiend had, werd helaas niet vervolgd met een cruciale zege in de kelderkraker tegen de promovendus. A-junior Pim van Munster viel nog wel op met drie mooie doelpunten.

Omdat de ploegen die onderin verwacht worden, ook met regelmaat een resultaat boeken, is de ranglijst momenteel niet fijn om naar te kijken. Maar gelukkig zijn er nog 25 duels te gaan.

Vrone/Berdos 36-28 (18-11). Scores Dynamico: Gjorge Bancaliski 6, Frank Loeffen 5, Frennie Bens 4, Thomas van Kessel 4, Chiel van Iperen 3, Pim van Munster 3, Twan van Iperen 2, Bart Hanenberg 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Onze sponsor Handbalshop.nl trakteert ons met 10% korting op het hele assortiment. Wil jij het seizoen meteen goed van start? Gebruik dan de kortingscode HS10PS en scoor je nieuwe schoenen, trainingskleding en handballen met korting. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een leuk seizoen!

Code: HS10PS
*Geldig t/m 30 september 2023