Jongens C Nederlands kampioen beach, zilver voor jongens B

STADSKANAAL – Dynamico is een nationaal kampioen rijker. De jongens C werden dit weekeinde Nederlands kampioen in Stadskanaal.

Een knappe prestatie van Milan Timmers, Tijmen Kant, Guus vd Bosch, Thijs vd Ven, Ingmar Heebing, Cas Kerstens, Abel Conzzolino, Thowi vd Meulenreek, Mats vd Hengel en coaches Jeffrey van Erp en Bart Hanenberg. Het is de tweede Nederlandse titel in de nog jonge clubhistorie na het nationaal zaalkampioenschap van de jongens B in het voorjaar.

De debuterende coaches speelden mee met één van de twee B-teams die meededen aan het NK. Bijna was het succes helemaal compleet, maar het werd zilver, ook heel netjes. Het andere B-team van Dynamico eindigde als zevende, net als de heren A.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.