Meiden B1 meteen kampioen in eerste jaar jeugddivisie

NOAV – Dynamico 7-24 (6-14).

Dit weekend was onze laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen NOAV. Onze opdracht was duidelijk: we moesten winnen om kampioen te worden. NOAV stond wel laag op de ranglijst maar had toch verassende uitslagen gehad dus mochten we ze niet onderschatten.
We begonnen goed zonder al te veel fouten. NOAV bleef nog even in ons spoor maar we liepen uit naar een ruststand van 6-14. Na de pauze, deze keer zonder fruit… maar met dextro, gingen we vol vertrouwen de 2e helft in.
In de 2e helft liepen we snel uit, het werd niet meer heel spannend, maar toch hadden we nog mooie aanvallen om ons meegereisde publiek te vermaken. De eindstand was 7-24 en dat betekent dat in ons eerste seizoen dat we landelijk spelen we KAMPIOEN VAN DE JEUGDDIVISIE ZUID!!!! zijn geworden. We werden gefeliciteerd door het bestuur en ouders en getrakteerd op cupcakes en een kampioensshirt. Na een klein feestje in de kleedkamer zijn we nog gaan eten bij de McDonalds.

Verslag: Nienke Hiemstra

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.