Meisjes B1 vieren de volgende overwinning

HMC – Dynamico meiden B1 23-28 (10-15).

We moesten uit spelen tegen H.M.C., dat 5e staat op de ranglijst. De vorige keer hadden we hier ruim van gewonnen maar we wisten wel dat deze wedstrijd moeilijker zou kunnen worden. En dat was ook zo. Wij waren best slordig en zij liepen snelle tegenaanvallen. We kwamen in het begin achter maar nadat we 5-5 gelijk maakten, ging het beter lopen. De ruststand was 10-15 voor ons.

De 2e helft zo’n beetje het zelfde. Tegen het einde van de wedstrijd stonden we met ongeveer 7 doelpunten voor maar toen werden we weer slordiger, scoorden niet en kregen we veel penalty’s tegen. Hierdoor kwamen zij wel dichterbij maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Evi scoorde uiteindelijk het 25e doelpunt en moet daarom een cake bakken voor de volgende wedstrijd. Uitslag 23-28.

Verslag: Nienke Hiemstra

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Onze sponsor Handbalshop.nl trakteert ons met 10% korting op het hele assortiment. Wil jij het seizoen meteen goed van start? Gebruik dan de kortingscode HS10PS en scoor je nieuwe schoenen, trainingskleding en handballen met korting. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een leuk seizoen!

Code: HS10PS
*Geldig t/m 30 september 2023