Mooi nieuws: Jordi van Erp keert terug

OSS – Dit vertrouwde beeld – Jordi van Erp in het donkerblauw van Dynamico – moesten we twee seizoenen missen. Maar na de zomer keert de opbouwer terug. Daarmee krijgt de selectie van trainer Damir Josipovic een flinke kwaliteitsimpuls.

Op zaterdag 6 mei zal hij eerst nog als tegenstander terugkeren in De Rusheuvel met zijn huidige club Quintus. “De jeugdopleiding, onder leiding van mijn vader, staat sterk en er breken steeds meer talenten door”, verklaart de speler in een interview met Handbal Inside (lees dat hier). “Ook mijn jongste broertje (Jeffrey, red.) haakt aan. Nu komt Dynamico aan bij het laatste stapje en ik wil helpen bouwen. Hopelijk kunnen we een gevestigde eredivisieploeg worden.”

Hij gaat weer samenspelen met neven Erik en Frank Loeffen. “De hele vereniging kan in de aankomende jaren stappen zetten.”

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.