Oproep tot meedenken: we blijven een vereniging!

119841067 3401203509963062 5272499200899586052 o

Beste Dynamico-leden,

Iedereen had zich ongetwijfeld een heel anders begin van onze mooie, nieuwe club voorgesteld. In de zomer leek er even hoop op een enigszins normaal handbalseizoen, maar al snel bleek alle hoop ijdel. De senioren komen al tijden niet in actie, de jeugd mocht tot voor kort alleen trainen en ligt nu ook stil. Leuke activiteiten, zoals de vrijwilligersbedankavond, kunnen ook geen doorgang vinden voorlopig.

Maar, we blijven een vereniging. En wij als bestuur zouden het fijn vinden om met elkaar in contact te blijven. De mogelijkheden zijn beperkt, maar wellicht leven onder jullie creatieve ideeën om toch het verenigingsgevoel terug te krijgen. Wij doen een open oproep: mail secretaris@handbaldynamico.nl met alle ideeën die je hebt of deel het op Facebook of Twitter onder ditzelfde bericht. We zijn benieuwd.

We wensen jullie fijne feestdagen
Het bestuur van Dynamico
Jan-Paul
Johan
Maud
Paul
Geert

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.