Reisswolf gaat langer door als hoofdsponsor breedtesport

HEESCH – Reisswolf Heesch BV blijft hoofdsponsor breedtesport van Dynamico. Dat is het bedrijf al sinds de oprichting van de fusieclub. En het ondersteunt ons ook graag in het vierde seizoen in de clubgeschiedenis.

Daarmee komt uit wat voorzitter Jan-Paul Langens drie jaar geleden zei. “Reisswolf en DOS’80 trekken al jarenlang fijn en vertrouwd met elkaar op. Het is een sponsor aan wie we veel te danken hebben. Hopelijk wordt de relatie Reisswolf-Dynamico net zo duurzaam als die met DOS was.”

Als een van de eerste bedrijven op het gebied van gegevensbeveiliging is Reisswolf Europees marktleider, met meer dan 68 vestigingen in 27 landen. “We willen ervoor zorgen dat alle spelers de mogelijkheden hebben om alles uit zichzelf te halen én vooral plezier hebben in de handbalsport. Dat is de gedachte achter onze sponsoring”, herhaalt eigenaar Jan van Munster zijn woorden van drie jaar geleden.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.