Waar gaan we als club naartoe, met dank aan de Rabobank: kom ook naar presentatie a.s. zaterdag

Het einde van het Rabo-traject enkele weken geleden. Voorzitter Jan-Paul Langens krijgt een aandenken van directeur Peter de Bruin van Rabobank Oss-Bernheze.

OSS/HEESCH – Er is hard gewerkt door veel leden van Dynamico om de club te professionaliseren. Dat gebeurde in het kader van de 1-op-1-begeleiding die wij kregen van Rabobank Oss, met Luciën de Groot van GreatMatch als projectbegeleider.

Onlangs hebben wij onze resultaten mogen presenteren aan de andere verenigingen die meededen aan de Rabo ClubSupport en de ledenraad van Rabobank Oss-Bernheze. We kregen lovende kritieken over onze plannen: het ontwikkelen van een toekomstvisie gebaseerd op de drie O’s (ontwikkelen, ontvlammen, ontmoeten) en daarop geïnspireerd een technisch jeugdplan en een sponsorplan. “Wij waren zeer onder de indruk van de resultaten die jullie hierin geboekt hebben en gepresenteerd hebben”, zo was de reactie vanuit de bank. We zijn aan het kijken of we verder kunnen met dit traject, het liefst weer hand in hand met Rabobank.

De presentatie die wij enkele weken geleden bij het einde van de begeleiding gaven, willen we ook aan onze leden laten zien. En wel komende zaterdag, om 20.30 uur in de Rusheuvel. Dat is tussen de heren- en de dameswedstrijd. Wij hopen jullie dan graag te zien.

Onze heren spelen om 19.00 uur de belangrijke wedstrijd tegen Volendam 2. Om 20.45 uur spelen de dames tegen Apollo. Ook bij die wedstrijden hopen we jullie uiteraard graag te zien.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.