Fijn nieuws: Van Bergen Bouw ook in ‘21/’22 hoofdsponsor topsport

12ba59c7 9191 49e8 9e46 5aad82b688ee

NULAND – Een zuivere hattrick. Bouwbedrijf Van Bergen Bouw is in het seizoen 2021/2022 voor het derde seizoen op rij hoofdsponsor topsport van Dynamico. Daar is de Oss/Heesche handbalclub heel blij mee.

In het laatste jaar van Olympia’89 verbond het Nulandse bedrijf van Björn van Bergen en Edith v.d. Hanenberg zich aan het eerste herenteam. En ook in het eerste jaar van Dynamico prijkte de bedrijfsnaam op de borst van de mannenploeg. Maar beide seizoenen – bij het tweede meer nog dan bij het eerste – liepen door corona anders dan anders. Afgelopen tijd gingen club en bedrijf daarom met elkaar in gesprek om ervoor te zorgen dat er een goede, derde jaargang kwam en dat alles geregeld werd met betrekking tot de eerste twee seizoenen. Dat is dus gelukt.

Vorig seizoen sprak voorzitter Jan-Paul Langens woorden die nu opnieuw van toepassing zijn. “Van Bergen Bouw maakt spelen in de eredivisie mogelijk, zo simpel is het. We zijn blij dat Björn en Edith opnieuw besloten hebben het eerste herenteam van Dynamico te sponsoren. Van Bergen Bouw is een gerenommeerd aannemingsbedrijf dat ondanks zijn jonge bestaan zijn sporen in de bouw al ruimschoots verdiend heeft. Daarom past het bedrijf ook zo mooi bij Dynamico. Daar acteren de heren 1 ook op topniveau.” Van Bergen Bouw doet allerlei vormen van bouw, van heel klein: onderdelen van huizen tot heel groot: het bouwen van een casino en een supermarkt (de Plus in Overasselt).

Van Bergen is een betrokken sponsor die ook actief meedenkt om de club naar een hoger niveau te tillen. De verhuizing van de heren 1 van de Mondriaanhal naar de Rusheuvel kwam mede uit zijn koker. Ook gaf hij nog enkele goede tips met betrekking tot samenwerkingspartner SEC Oss. In het nieuwe seizoen hopen Björn en Edith een helpende hand toe te kunnen steken in onze zoektocht naar andere, nieuwe sponsors.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin