Gratis taxirit? Diner voor twee? Sla je slag op de dienstenveiling op 6 mei

Op zaterdag 6 mei, direct na de herenwedstrijd Dynamico – Quintus, is er een dienstenveiling. Wat dat is? De naam zegt het al. We vragen aan leden om een dienst aan te bieden en die worden vervolgens geveild door veilingmeester Leo Doetjes met assistentie van Silke van der Donk en Marit van de Laar.

Olympia’89 hield in het verleden al eens eerder zo’n avond. Zo’n dertig diensten en/of veilingitems leverden destijds een flink bedrag op voor de clubkas. Dat is ook nu weer de bedoeling, want het is een financieel uitdagend jaar voor de vereniging.

We vragen elk team om minimaal een dienst aan te bieden. We hopen op een minimum-aantal van 30 kavels. Die maken we van tevoren bekend, zodat je weet waar je op kunt bieden. Denk even na wat jij kunt of wilt doen.

Een cursus bonbons maken, een diner verzorgen, een middag mee helpen sjouwen, taxichauffeur spelen, het kan niet gek of creatief genoeg. Ook als je bijzondere items hebt om te veilen, horen we het graag. Daar zal ongetwijfeld flink op geboden worden. Een mooie win-win wordt het dan: een leuke middag voor degene die het winnende bod heeft en degene die de dienst aanbood en een mooi centje voor de clubkas.

Kavels aanmelden kan via geert@handbaldynamico.nl. Tot 6 mei in de kantine van sporthal De Rusheuvel.

Met vriendelijke groet
Projectgroep dienstenveiling

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin