Heren 2 doen het uitstekend in tweede divisie en moeten straks misschien wel tegen heren 1 voor de beker

OSS/HEESCH – Veel verenigingen zouden een eerste team als ons tweede herenteam willen hebben. Twee promoties op rij en nu in de tweede divisie doen onze mannen het ook weer heel goed. Na zes wedstrijden staan ze op een derde plaats. En zit het net heren 1 in de volgende ronde van de beker.

Jan van Munster junior heeft er wel een verklaring voor: ,,Onze kracht zit hem echt in de balans tussen het plezier en hard werken. Zodra het beginsignaal van een wedstrijd klinkt, staan we allemaal aan en knokken we ook echt als team. Ook hebben we nu steeds vaker een vaste kern van A-jeugdspelers die met ons meedoen. Je merkt dat zij ook een steeds grotere bijdragen leveren aan ons spel. Ook denk ik dat de combinatie Toon (coach) en Geert (trainer) van de Goor ideaal is. Je merkt aan alles dat zij het spelletje goed begrijpen en weten wat nodig is om ons nog beter in onze kwaliteiten te benutten.”

Na zes wedstrijden staat Dynamico derde met 9 uit 6. En dan te bedenken dat de nummers 1 en 2 uit al op het menu hebben gestaan. Tegen koploper Hellas 3 (30-25) was de enige nederlaag. En dit weekend werd gewonnen van WHC-Hercules 2: 22-25. Het was het eerste puntenverlies van die ploeg, waardoor de donkerblauwe brigade op het vinkentouw zit om de tweede positie over te nemen. Het enige andere puntverlies dat Dynamico leed, was in de eerste wedstrijd thuis tegen streekgenoot Habo’95 1. De 24-24 was onnodig, zo oordeelden de spelers zelf.

Naast de eerder genoemde uitslagen werd er gewonnen van Groene Ster 1 (thuis, 32-20), Oliveo 1 (uit, 30-32) en Foreholte 1 (thuis, 29-23). Tot slot, werd er afgelopen week gewonnen uit bij hoofdklasser White Demons 1 voor de beker (30-33). Daarom gaat het door naar de halve finale van de regiobeker. Een regiofinale Dynamico 1 tegen Dynamico 2 is derhalve een mogelijkheid. De winnaar gaat door naar de ‘landelijke’ fase van het toernooi.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin