Jeugdverslagen: goal met pirouette kers op de taart voor de heren A

Dynamico heren A1 – Hellas 37-23 (17-10).

Afgelopen weekend de wedstrijd tegen Hellas. Op papier moest dit een makkelijke pot worden. We hadden de voorsprong al snel gemaakt, daardoor werden we soms een beetje minder scherp en waren veel aan het missen. We wisten ons te herpakken. De ruststand was 17-10. De scheidsrechters deelden aardig wat penalty’s uit. Jari wist van afstand goed en hard de goal te vinden. Doordat de druk van de wedstrijd was, werden er door beide partijen leuke goals gemaakt. Firouz ging door zijn enkel. Hopelijk valt het mee. De laatste goal werd met een leuke pirouette gemaakt door Pim van Munster. Eindstand 37-23. Waardoor we weer in de top 3 staan.

Verslag: Pim van Munster

Bevo – Dynamico meiden B1 19-18 (8-9).

Afgelopen zondagmorgen moesten we vroeg op staan om naar Panningen te gaan en tegen Bevo te spelen. We wisten dat het een lastige wedstrijd zou kunnen worden omdat zij tweede staan, een plekje onder ons. De vorige wedstrijden hebben we er een van ze gewonnen en een verloren, dus nu gingen we weer voor de winst. We begonnen de eerste helft goed. Mooie wisseltjes die goed liepen en individuele kansen die goed werden afgemaakt. We kwamen op het begin op een voorsprong van 3-1. Zo ging de eerste helft door en zo hebben we deze eerste helft ook ‘gewonnen’ met 8-9 en gingen de rust in. De tweede helft startten we niet zo goed. En de tegenstander kwam sterk terug met veel schoten vanuit de hoek die meestal wel zaten. We kwamen zo snel op een achterstand van 13-10 en zo ging de tweede helft een beetje verder. De laatste 10 minuten begonnen we een beetje terug te komen en stonden we de hele tijd met 2 of 1 punt achter. In de laatste 4 minuten konden we het nog gelijk maken wat ook kwam door goeie reddingen van de keeper. Maar dat hielden we niet vol en we eindigden met een stand van 19-18, en nog een penalty voor Bevo. Deze heeft onze keeper er nog mooi uitgehouden.

Verslag: Silke van der Donk

Zaterdag: Dynamico jongens B1 – Feyenoord 43-28.

Zaterdag hebben we een thuiswedstrijd tegen Feyenoord gespeeld . We hebben eerder dit seizoen al is gespeeld  tegen deze ploeg. Hiervan was de eindstand 25-29 in het voordeel van Dynamico. Dus we wisten een beetje wat we konden verwachten van de jongens van Feyenoord. We begonnen de wedstrijd redelijk goed en het ging vrij gemakkelijk. De verdediging stond de gehele wedstrijd; met fases soms stond het heel sterk. Een aandachtspuntje is het geven van de rugdekking.

In de aanval bleven we redelijk stabiel. Het scoren ging gemakkelijk en we konden de verdediging van Feyenoord goed passeren. (Maar dan hoef je niet zo scherp te schieten) Daar hebben we nog wat doelpunten laten liggen. Maar met een uitslag van 43-28 in het voordeel van Dynamico is dat niet zo heel erg. Met deze mooie eindstand hielden we de 2 punten in Oss

Verslag: Cas Kerstens

Zondag: Artemis – Dynamico jongens B1 30-28 (15-11).

Zondag 5 maart moesten we ook spelen, uit bij Artemis. Dit was een best belangrijke wedstrijd, wamt we konden de punten wel gebruiken. We hebben al vaker tegen Artemis gespeeld en deze wedstrijden hebben we redelijk ruim gewonnen. We begonnen de wedstrijd alleen al heel slap en kwamen snel al ver achter. We herpakten ons aan het einde van de 1e helft wel weer en het kwam tot een 15-11 achterstand. In de rust hebben we een stevige preek gekregen van Kevin. Alleen het lukte ons echt, niet we konden ons niet herpakken en we bleven op een achterstand. We misten zelf grote kansen en door deze gemiste kansen kregen we veel breaks om de oren. Het kwam uiteindelijk tot een eindstand van 30-28 in het voordeel van Artemis. We hopen volgende week weer scherp te zijn en dan wel de punten mee naar huis te nemen.

Verslag: Tycho Kant

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin