Jongens B niet langer ongeslagen, nog wel koploper

JB1 TEAMFOTO
Jongens B1.

Hercules – Dynamico 34-30.

Onze reeks van 9 gewonnen wedstrijden op rij is jammer genoeg dit weekend afgelopen. Door de nieuwe maatregelen konden we doordeweeks niet trainen en hadden we dat maar op de zaterdagochtend gedaan, maar omdat er nog wat spelers moesten werken en er een paar bij de B2 moesten invallen, was dat maar een klein clubje. Daardoor was onze voorbereiding niet optimaal. Ook op de dag zelf was dat het geval. Doordat er een wedstrijd voor ons was, konden we niet optimaal warmlopen.

We wisten al dat het een moeilijke wedstrijd ging worden omdat zij hoog staan op de ranglijst en we er ook al van hadden verloren op het Quintus-toernooi aan het begin van het jaar. We begonnen slecht aan de wedstrijd. De dekking stond namelijk niet goed, we verloren vaak onze 1-tegen-1 waardoor Tycho weinig stops kon maken. Aanvallend liep het ook niet heel lekker. We verloren vaak onnodig de bal en als we dan een kans kregen schoten we die slecht in. Bij de ruststand van 16-13 hoopten we na een preek van Kevin het in de 2e helft het tij te kunnen keren, dat was de laatste weken namelijk wel gelukt in de 2e helft. Maar we begonnen juist slecht aan de 2e helft waardoor we snel tegen een achterstand van 5 goals aan keken. Die marge was het ongeveer voor de rest van de wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal was het uiteindelijk 34-30 geworden.

Het enige positieve aan de middag was dat Sinterklaas nog was langsgekomen. Hij had een gedicht meegenomen die onze aanvoerder Jeffrey had voorgelezen, al was die iets te positief geschreven voor de stemming waarin we verkeerden na de wedstrijd. Ook had hij chocoladeletters meegenomen, die we in de auto konden eten om het verlies toch nog een beetje te kunnen verdragen.

De wedstrijd is terug te zien via de facebook van Dynamico

Verslag: Erik de Bever

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin