Meiden B1 spelen gelijk in topper, jongens B1 net op tijd wakker tegen Tachos

Dynamico meiden B1 – V&L 22-22 (10-9).

Dit weekeinde moesten we weer tegen Vlug en Lenig MB1, de koploper. Deze wedstrijd was alleen wel anders als anders, onze keepster was uitgevallen op de training waardoor iemand uit het team moest keepen. Het ging hartstikke goed en we waren blij dat ze het wou doen. We wisten nog van de vorige keer dat we het lastig hadden met de verdediging van hun en dit hebben we deze keer toch wel goed weten te doen. Ze stonden ver uit te verdedigen, maar we lieten ons niet zomaar uit het veld slaan. Veel acties gemaakt en veel daarvan waren een 1-2tje of een 1-op-1. Ook hebben we veel wisseltjes kunnen doen en deze gingen allemaal goed. Het was in de rust 10-9. We startten de 2e helft prima alleen wel slordiger met de bal overspelen naar elkaar. We hebben veel ballen verloren, maar ons daar wel weer snel en goed bij opgepakt. Uiteindelijk hebben we het goed weten te doen en gelijk gespeeld met 22-22.

Verslag: Marit van der Laar

Rapiditas – Dynamico heren A1 21-30 (12-18).

We speelden de wedstrijd tegen Rapiditas, een gewaagde tegenstander. We begonnen de wedstrijd scherp en wisten al snel de voorsprong te pakken en die de gehele eerste helft te behouden en gingen de rust in met 12-18. Na een goede peptalk van de coach begonnen we de tweede helft scherp en wisten we de voorsprong uit de breiden naar 10 punten. Het laatste kwartier waren de keepers van beide kanten alles aan het tegen houden, ze hielden de ene na de andere bal. De stand is in de laatste 8 min hetzelfde gebleven en de wedstrijd werd afgesloten met 21-30. 

Verslag: Pim van Munster

Dynamico jongens B1 – Tachos 29-28 (14-11).

Dit weekeinde hebben we thuis tegen Tachos gespeeld. Dit was een hele belangrijke wedstrijd, want we staan ongeveer gelijk in punten. We hebben al een keer eerder tegen Tachos gespeeld op een toernooi, dus we hadden al een beetje een idee hoe ze speelden. We begonnen de wedstrijd sterk met een 3-1 voorsprong, maar als snel zakten we een beetje in en ging de wedstrijd gelijk op. We herpakten ons aan het einde van de 1e helft nog en maakten er een ruststand van 14-11 van. In de rust kregen we een preek van onze coach Kevin. Het voornaamste was dat we weer sterk moesten beginnen. Alleen ik weet niet wat er aan de hand was die dag, het leek net of we niet wakker waren. Dit zorgde ervoor dat het de hele wedstrijd spannend bleef en Tachos heeft op een moment zelfs voor gestaan. Aan het einde van de wedstrijden herpakten we ons gelukkig en konden we de wedstrijd afsluiten met een winst op Tachos. Met een score van 29-28.

Verslag: Tycho Kant

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin