Over corona: nieuwe richtlijnen en regels

Corona

Beste leden en ouders/verzorgers,

Helaas gaat het steeds meer de verkeerde kant op met het coronavirus. Nieuwe maatregelen zijn getroffen en die hebben ook invloed op onze vereniging.

Inmiddels hebben ook enkele leden van Dynamico het coronavirus. Het betreft enkele vrijwilligers en enkele mensen uit staf&selectie heren 1. Zij hebben hun contacten geïnformeerd. Ook informeert de club alle aanwezigen bij de wedstrijd Dynamico – Hellas (19/9).

****** (UPDATE)*******

De trainingen van deze week en de wedstrijd van komend weekeinde van de heren 1 zijn geschrapt, ook de spelers van andere teams die de afgelopen tien dagen een wedstrijd van de heren 1 hebben meegespeeld of een keer hebben meegetraind, mogen even niet naar de club komen. Vanaf maandag zijn zij weer welkom. Dit besluit is genomen na overleg met de GGD. Betrokkenen zijn geïnformeerd.

****** (UPDATE) *******

We willen met jullie een aantal belangrijke zaken delen. We vragen jullie met klem om dit goed door te lezen en ernaar te handelen. De maatregelen die maandagavond bekend werden gemaakt, zijn genomen voor drie weken. Het lijkt erop dat als die periode niet goed uitpakt, het sporten in de ban wordt gedaan, dus het is in ons aller belang.

*Heb je corona? Meld het je coach zo snel mogelijk. En we vragen aan de coaches op hun beurt om het bestuur zo spoedig mogelijk in te lichten: secretaris@handbaldynamico.nl.

*Vrijwilliger en corona? Meld het zo snel mogelijk aan het bestuur: secretaris@handbaldynamico.nl.

*We roepen alle commissies op om tot nader order weer digitaal te vergaderen.

*Sportkantines gaan dicht, tribunes gaan dicht. Respecteer die maatregelen. Er is maar één uitzondering: ouders die hun kind (tot en met 17 jaar) naar een uitwedstrijd rijden, vallen onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken. In alle andere gevallen is dat nadrukkelijk niet de bedoeling.

*We vragen rijdende ouders met klem om een mondkapje te dragen in de auto.

Tot slot: houd je ook aan alle andere richtlijnen van het RIVM. En luister altijd naar aanwijzingen van sporthalbeheerders en mensen met een functie rondom een wedstrijd of training.

We rekenen op jullie.
Met vriendelijke groet
Bestuur Dynamico

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin