bestuur & commissies

voor het reilen en zeilen van de club!

Voorzitter

De voorzitter van dynamico is Jan-Paul Langens. 

Als voorzitter zijn er verschillende taken, zoals het leiden van de vergadering en zorgen dat alles in juiste banen loopt.

Penningmeester

Johan Hattink is de eerste penningmeester van dynamico.

Hij zorgt de club er financieel gezond voor staat. Door middel van een kas controle wordt de kas bewaakt.

Secretaris

Maud van Deutekom is de eerste secretaris van dynamico.

Maud is hiermee een belangrijk aanspreek punt, zowel voor interne als externe zaken staat ze voor je klaar.

bestuurslid handbalzaken

Paul Verhoeven zal deze functie gaan vervullen. Hij is het eerste aanspreekpunt van de technische commissie en maakt met zijn medebestuursleden het algemene beleid, waarbij sportieve zaken – in de meest brede zin van het woord – in eerste instantie op zijn bordje liggen.

bestuurslid verenigingszaken

Deze taak zal Geert Piek op zich nemen. Hij is het eerste aanspreekpunt/verlengstuk voor diverse commissies, zoals onder meer de pr-commissie. Geert maakt met zijn medebestuursleden het algemene beleid, waarbij verenigingszaken voor hem de hoofdmoot zijn.

WhatsApp Image 2020 06 25 at 13.18.14
Van links naar rechts: Johan, Paul, Geert, Maud & Jan-Paul

technische commissie

Wat doet de Technische Commissie (TC)?
De Technische Commissie van Dynamico heeft als taak om alle zaken binnen de vereniging op handbal (technisch) gebied te regelen. Zo is zij verantwoordelijk voor o.a. de teamindelingen, het technisch jeugdplan, het aanstellen van trainers en coaches, de communicatie met trainers en coaches, de indeling van de trainingen en in samenwerking met het wedstrijdsecretariaat de indelingen van de teams in zowel de zaal- als de veldcompetitie.

pr commissie

Wat doet de PR commissie?
De PR commissie verzorgt de interne en externe communicatie van dynamico. Hiervoor wordt een scala aan media ingezet! Op de website is verenigingsinformatie te vinden. Door middel van social media, Twitter, Facebook en Instagram worden volgers geïnformeerd over activiteiten, wedstrijden, uitslagen, en dergelijke. Op gezette tijden wordt een nieuwsbrief gemaild naar alle leden en ouders van jeugdleden. Verder worden wedstrijdverslagen en belangrijke activiteiten gepubliceerd in regionale kranten en door ons bij DTV onder de aandacht gebracht.
Heb je nieuws dat je graag wil delen? Mail de PR!

activiteiten commissie

Wat doet de Activiteiten Commissie (AC)?
De AC organiseert allerlei leuke activiteiten voor leden, vrijwilligers en de Club van 25. De activiteiten zorgen voor een leuk en fijn clubgevoel. Met de jaarlijks terugkerende feestjes, het ouder-kind toernooi, de nieuwjaarsreceptie en het scholentoernooi is er voor ieder wat wils!

Jeugdbestuur

Wat doet het Jeugdbestuur?
Het jeugdbestuur bestaat voor het grootste deel uit jeugdleden en de naam verraadt het al een beetje… Deze groep organiseert activiteiten voor de jeugdleden. Zo komt Sinterklaas ieder jaar op bezoek, maakt het jeugdbestuur de sportmannen- en sportvrouwen van het jaar bekend en wordt er voor de oudere jeugd een toffe activiteit of feestavond georganiseerd.

vrijwilligers commissie

Wat doet de Vrijwilligers- en ledenwerf Commissie?
Heel cliché, maar daarom niet minder waar: zonder vrijwilligers zou Dynamico niet bestaan. De VC is het hele jaar door op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zich in te zetten voor commissies, activiteiten of evenementen. Ben jij vrijwilliger en heb je een vraag? Of wil je misschien wel vrijwilliger worden? Neem dan even contact op met de Vrijwilligers- en ledenwervings Commissie.
Daarnaast zijn we als commissies ook verantwoordelijk voor de ledenwerving en het behoud van leden.

sponsor commissie

Wat doet de Sponsor Commissie (SC)?
De naam van de commissie zegt het eigenlijk al. De SC houdt zich bezig met de zoektocht naar sponsoren. Dat dit de hoofdtaak van deze commissie is, is vast geen verrassing. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo onderhoudt de SC contacten met alle sponsoren, maakt afspraken, stelt contracten op en zorgt ervoor dat sponsoren af en toe in het zonnetje worden gezet.
Door alle inkomsten die dankzij onze sponsoren binnenkomen, wordt ieder team voorzien van een shirtsponsor en gaat er ieder jaar een mooi bedrag naar de clubkas.

Scheidsrechters commissie

Wat doet de Scheidsrechters Commissie (SC)?
Als Scheidsrechters Commissie zorgen wij voor allerlei zaken rondom het fluiten van wedstrijden. Hierbij kan gedacht worden aan het wekelijks indelen van de scheidsrechters.
Daarnaast zorgt de commissie ook voor de opleiding van jeugdscheidsrechter, wat minstens zo belangrijk is!
Vragen over spelregels, begeleiding nodig met het fluiten of algemene vragen? Deze commissie staat voor je klaar!
Ook onderhoud de commissie contact met andere verenigingen en het bondsorgaan voor alle activiteiten rondom het fluiten van wedstrijden.

wedstrijd secretariaat

Wat doet het Wedstrijd Secretariaat?
Het wedstrijdsecretariaat is als onderdeel van de Technische Commissie (TC) verantwoordelijk voor de administratie bij de uitvoering van de wedstrijdcompetitie.
Als taak kan o.a. worden genoemd het regelen van zaalhuur voor zaal- veldcompetitie. Het verwerken van tussentijdse wijzigingen van de reguliere competities en het informeren van teams, coaches zaal- en kantinebeheer.

Vertrouwenspersonen

Wat doen onze vertrouwenspersonen?
Dynamico vindt het erg belangrijk om een veilig en plezierig handbalklimaat te bieden. Pesten, agressie, discriminatie en (seksuele) intimidatie worden niet getolereerd. Om te voorkomen dat leden dit ervaren, maar een drempel voelen om dit te melden aan bestuur/trainer/coach hebben we twee vertrouwenspersonen aangesteld: Christel van Munster en Ingrid Pennings. De vertrouwenspersoon is aanspreekbaar voor alle leden van de club, en ook voor ouders/verzorgers. De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor, zoekt samen naar oplossingen en heeft een adviserende rol richting het bestuur.

vertrouwenspersonen