Rösler vindt het mooi om met sponsoring beachvelden ‘iets tastbaars’ te realiseren

OSS/HEESCH – Rösler Benelux doet een duit in het zakje voor de realisatie van de beachvelden op sportpark Amstelhoef. Met een 3-jarige sponsordeal steunen zij handbalvereniging Dynamico. “Het is mooi om bij te kunnen dragen aan iets nieuws en tastbaars”, aldus directielid Adjan Banken.

De totaalaanbieder voor oppervlaktetechniek heeft een goede indruk van de vereniging. En Banken kan het weten, want zijn dochter Luca (24) handbalt in het eerste damesteam. “Dynamico heeft heel goed het fusieproces doorlopen. Er werd de tijd genomen, maar daardoor is alles goed doordacht. Ik kan alleen maar positief zijn. En ik hoop dat dit doorgezet en uitgebreid kan worden, met wie weet ooit wel een eigen accommodatie (hal/clubhuis). Maar de beachvelden zijn alvast een mooi begin.”

Banken (links op de foto, rechts Dynamico-voorzitter Jan-Paul Langens) heeft zelf een voetbalachtergrond en is door een hockeyende dochter ook lang en intensief betrokken geweest bij MHC Heesch. “Maar ik houd ook in het algemeen van sport. Dus toen Luca op haar zevende ging handballen, ben ik ook vaak gaan kijken en dat doe ik nu nog. Het dynamische, het tempo en de grote hoeveelheid energie vind ik prachtig om te zien.”

Rösler Benelux in Oss maakt deel uit van de internationale organisatie Rösler Oberflächentechnik GmbH; ‘s werelds grootste producent van machines en procesmedia op het gebied van ontbramen, polijsten, reinigen, stralen en AM-post processing. Rösler Benelux B.V. is een verkoop- en serviceorganisatie waar circa 50 personen werkzaam zijn. Banken: “Wij richten ons vooral op de industriële markt, maar alle exposure is mooi meegenomen. En, natuurlijk, het is ook een stukje gunnen naar Dynamico als vereniging.”

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin