Breng je stem uit en bezorg Dynamico een mooi geldbedrag

120330928 3431373956946017 3926858513679566351 o

Het is weer tijd om met een paar simpele handelingen Dynamico een leuke financiële opsteker te bezorgen. Dat kan met de Rabo Club Support. Een mooie actie van de Rabobank, die ons dit jaar al enorm ondersteunt met een 1-op-1-begeleidingstraject.

Uiteraard doen wij daar aan mee. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Iedereen, vanaf 12 jaar oud, met een Rabobank-rekening kan gratis lid worden en dus ook stemmen. Vanaf nu tot en met 25 oktober kunnen de leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Je kan dit jaar totaal 3 stemmen uitbrengen en dat mag er maar 1 per club zijn. Het stemmen kan op twee manieren:

Online via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

of

Via de Rabo App: Je kiest “Service” (rechts onder in scherm) / “Lidmaatschap” Klik op “Doe mee stem” / “Breng nu je stem uit” Zoek op ‘Dynamico’ of ‘handbal’ en je ziet onze vereniging onder in het scherm verschijnen. Zet een vinkje in het vakje achter Dynamico, dan voeg je deze toe als club waarop je wil stemmen.  Voeg eventueel andere clubs toe. Druk hierna op “Volgende stap”. Je ziet nu de clubs die je hebt geselecteerd. Als dit niet klopt kun je terug naar het vorige scherm. Klopt dit wel druk dan op “Stem bevestigen”. Je krijg dan de melding “Bedankt je hebt gestemd‘. 

Hopelijk doen jullie allemaal mee.

Met vriendelijke groet
Bestuur Dynamico

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin