D1 blijft ook ongeslagen na bezoek aan nummer 3, ook winst voor heren A1 en jongens B1

Groene Ster – Dynamico D1 10-26 (5-10).

Dit weekeinde stond de wedstrijd tegen de nummer 3 van de standenlijst op het programma. Om 15.00 is de wedstrijd begonnen. Leuke bijkomstigheid dat er in het begin van de wedstrijd meer supporters vanuit Dynamico op de tribune zaten dan van Groene Ster.

Voor de spelers van de D1 was het wel even wennen in het begin. De verdediging van Groene Ster had nl. een 6-0 opstelling terwijl bij de D jeugd 3 – 3 opstelling verplicht is. Na een paar mooie aanval opzetten en het prima afronden van Bram Verberkt kwamen we al snel op een voorsprong van 2-0. Joep Fransen maakte er met een mooie duik naar een bal die vanuit de keeper terug kwam 3 – 0 van.

Door zeer goed te verdedigen en prima afronden van Joep (6x in de eerste helft) werd de ruststand 5-10 in het voordeel van Dynamico. Hierbij moet wel vermeld worden dat de keepster van Groene Ster uitstekend stond te keepen en ze zeer veel kansen van Dynamico onschadelijk heeft gemaakt.

In de 2de helft van de wedstrijd hadden we het goed door hoe te spelen en om te gaan met de 6-0 dekking van de tegenstander. Er werd veel gescoord in de 2de helft wat resulteerde dat 5 minuten voor tijd iedereen had gescoord behalve Simon die nog in de goal stond. Door een snelle wissel toe te passen en Joep in de goal te zetten en Simon op de cirkel kon deze 1 minuut voor einde van de wedstrijd ook nog scoren waardoor iedereen een doelpunt had meegepikt. De eindscore volgens het wedstrijdbord 10-26 terwijl we 27x hebben gescoord.

Doelpuntenmakers; Joep 8x, Lars 6x, Bram V en Thijn 3x, Bram R 2x, Simon, Emberlee, Bart, Mats en Thowi 1x.

Op dit moment dus nog ongeslagen bovenaan met een doelsaldo van +130. Volgende week zondag staat de wedstrijd tegen RHV op het programma.

Verslag: coach Bjorn Franssen

Hurry-Up – Dynamico jongens B1 22-30.

Zondag hebben we (jongens B) uitgespeeld tegen Hurry-Up in Zwartemeer. We hebben eerder nog nooit tegen hurry-up gespeeld, dus we hadden geen idee wat we hadden moesten verwachten.  We begonnen de wedstrijd redelijk goed en het ging vrij gemakkelijk. De verdediging stond de gehele wedstrijd, met fases soms stond het heel sterk, maar soms ook niet. In de aanval bleven we redelijk stabiel, vooral aan de eerste 10 min van de 2e helft ging het erg goed. Wij scoorden veel en hurry up had het lastig waardoor we op een begeven moment met 10+ punten los stonden van de ploeg uit Zwartemeer. We zijn geëindigd op een mooie eindstand van 22-30 in het voordeel van ons. Dus de 2 punten zijn binnen.

Verslag: Cas Kerstens

Dynamico heren A1 – Unitas 32-28.

Afgelopen weekend hebben wij een wedstrijd gehad tegen Unitas. Onze start was niet gegaan zoals we gehoopt hadden, we starten niet zo goed. De stand liep gelijk op. -Midden in de 1e helft kwam de trommelaar ons ondersteunen. We gingen toen ff aan het scoren en liepen iets uit. Onze ruststand was in ons voordeel. Na een peptalk van onze coach Frans van Erp startten wij de 2e helft. Het ging ff goed maar naar een paar minuten zakten we weer in. Toch bleven wij onze voorsprong houden. Halverwege de 2e helft kreeg een speler van Unitas rood omdat hij voor de 3e x 2 minuten kreeg. Onze eindstand was 32-28.
Verslag: Nils Verstegen

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin