dynamico dienstenveiling

Bied een dienst aan op de dienstenveiling

Een workshop bonbons maken? Een middag mee in de tuin werken? Iemand meenemen naar een concert? Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is aan te bieden op de dienstenveiling, die we op 6 mei om 21 uur in de kantine van de Rusheuvel gaan houden.

 

We vragen elk team om minimaal één dienst aan te bieden. En dan natuurlijk het liefst eentje die best wel eens populair zou kunnen zijn tijdens de veiling. Het idee: het geboden bedrag gaat naar de clubkas, jij levert een dienst aan degene die het hoogste bod doet.

 

Je dienst aanmelden kan via: geert@handbaldynamico.nl. Geef een omschrijving wat de dienst inhoudt, lever een foto mee aan als dat kan en vermeld wat het minimale bedrag (het startbod) moet zijn. De deadline is 15 april.

Contactpersonen zijn Erik Loeffen (herenkant van senioren tot en met C-jeugd), Eva Langens (dameskant van senioren tot en met A-jeugd), Silke van der Donk (meiden B-jeugd, meiden C-jeugd, en jongste jeugd) en Geert Piek (overall).

 

Groeten

Projectgroep dienstenveiling

Geef je handbalseizoen een goed vervolg met ongekende kortingen op de beste handbaldeals van dit moment bij Handbalshop.nl! De BLACK FRIDAY SALE is in volle gang en je scoort +2000 extreem scherp geprijsde handbalartikelen. Ontdek alle onweerstaanbare kortingen op schoenen, ballen, kleding en accessoires en profiteer van deze verbluffende aanbiedingen.