gr 6942

Inloopspreekuur FCH Heesch

Heb je regelmatig fysieke klachten aan gewrichten of spieren, kom dan op dinsdag 17 november tussen 19:00-21:00 naar sporthal ’t Vijfeiken. Die dinsdag zal namelijk een fysiotherapeut van Fysiocentrum Heesch aanwezig zijn. Leden die last hebben van regelmatig terugkomende blessures of incidentele blessures kunnen hun klacht bespreken. De fysiotherapeut van FysioCentrum Heesch kan via een snelle check controleren of er eventuele verder behandeling nodig is en/of tips geven om zelf de klacht(en) te verhelpen (bijvoorbeeld met stabiliteits-/krachtoefeningen of strekoefeningen).

Je kunt je van te voren aanmelden via een inschrijfformulier dat op het prikbord in ’t Vijfeiken hangt of per app/SMS naar Johan Hattink (06-22267410). Iedere afspraak duurt circa 10 tot 15 minuten. Mocht je je liever anoniem inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Doe dit dan wel op het inschrijfformulier door ‘Anoniem’ te noteren. Dan wordt die tijd vrij gehouden voor jou. Tot slot, mocht je op de avond zelf pas beslissen dat je graag gebruik zou willen maken van deze mogelijkheid, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent dan alleen niet verzekerd van een tijd, maar er wordt voor jou altijd een gaatje in de planning gemaakt.

Alle leden zijn welkom, ongeacht je leeftijd. Ook trainers, coaches of ouders zijn uiteraard welkom!

Datum

17 nov 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Locatie

't Vijfeiken
Het Vijfeiken 53, 5384 ER Heesch
Categorie

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Onze sponsor Handbalshop.nl trakteert ons met 10% korting op het hele assortiment. Wil jij het seizoen meteen goed van start? Gebruik dan de kortingscode HS10PS en scoor je nieuwe schoenen, trainingskleding en handballen met korting. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een leuk seizoen!

Code: HS10PS
*Geldig t/m 30 september 2023