gr 6942

Inloopspreekuur FCH Heesch

UPDATE:

Ivm corona maatregelen gaat het inloopspreekuur 6 oktober niet door. Alternatief: Dinsdag 13 oktober zijn alle Dynamico-leden van harte welkom op locatie Verdilaan 48 in Heesch. Plan snel kosteloos je afspraak in door te appen/SMS’en met Johan Hattink (06-22267410). Dringend verzoek: Graag een mondkapje meenemen, dat doet de fysiotherapeut namelijk ook!

Heb je regelmatig fysieke klachten aan gewrichten of spieren, kom dan op dinsdag 6 oktober tussen 19:00-21:00 naar sporthal ’t Vijfeiken. Die dinsdag zal namelijk een fysiotherapeut van Fysiocentrum Heesch aanwezig zijn. Leden die last hebben van regelmatig terugkomende blessures of incidentele blessures kunnen hun klacht bespreken. De fysiotherapeut van FysioCentrum Heesch kan via een snelle check controleren of er eventuele verder behandeling nodig is en/of tips geven om zelf de klacht(en) te verhelpen (bijvoorbeeld met stabiliteits-/krachtoefeningen of strekoefeningen).

Je kunt je van te voren aanmelden via een inschrijfformulier dat op het prikbord in ’t Vijfeiken hangt of per app/SMS naar Johan Hattink (06-22267410). Iedere afspraak duurt circa 10 tot 15 minuten. Mocht je je liever anoniem inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Doe dit dan wel op het inschrijfformulier door ‘Anoniem’ te noteren. Dan wordt die tijd vrij gehouden voor jou. Tot slot, mocht je op de avond zelf pas beslissen dat je graag gebruik zou willen maken van deze mogelijkheid, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent dan alleen niet verzekerd van een tijd, maar er wordt voor jou altijd een gaatje in de planning gemaakt.

Alle leden zijn welkom, ongeacht je leeftijd. Ook trainers, coaches of ouders zijn uiteraard welkom!

Datum

13 okt 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Locatie

FysioCentrum Heesch @Verdilaan 48
Categorie