Dynamico: lichte overhand mannen/jongens, 93 vrijwilligers en meer interessante cijfers

We gaan over enkele dagen het eerste hele jaar in als handbalclub Dynamico. We kennen elkaar inmiddels iets beter, maar wat weten we van onze mooie vereniging? Dynamico in cijfers en feitjes.

mv

Man/vrouw-verhouding
Binnen onze club hebben we 111 dames en 124 heren. De mannen/jongens-tak is dus groter dan de vrouwen/meisjes-tak en daarmee zijn we een vreemde eend in de bijt. Bij de meeste handbalverenigingen ligt de verhouding anders, mede door het succes van de Oranje-dames.

Knipsel

Dynamico per leeftijdscategorie
Binnen onze club hebben we 80 senioren, 14 A-jeugd, 41 B-jeugd, 30 C-jeugd, 26 D-jeugd, 27 E-jeugd, 10 F-jeugd en 8 H-jeugd. Oftewel, onze toekomst is verzekerd.

leeftijd

Even inzoomen op die leeftijd
Zo, van die grafiek hier word je niet veel wijzer hé? Kort samengevat: Ons oudste spelend lid is geboren op 2 mei 1982. 38 jaar oud dus! (Op welke leeftijd ben je officieel afgeschreven?)

Ons jongste handbaltalent is daarentegen geboren op 10 oktober 2015, met die 5 jaar hebben we hopelijk nog een hoop prachtige doelpunten en handbalacties in het verschiet!

Maar goed, nu even een makkelijker, globaler grafiekje hieronder.

Knipsel2

Vrijwilligers
93 is het mooie aantal van vrijwilligers dat wij als vereniging koesteren, van wie een hoop mensen zelfs meerdere taken uitvoeren. Maar wat zou het mooi zijn om dat aantal te verdubbelen of zelfs een 100 procent score te halen. Dynamico is een dynamische club dankzij vrijwilligers. Zou jij als vrijwilliger in actie willen komen? Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie: vrijwilligers@handbaldynamico.nl! Dan gaan zij, samen met jou, op zoek naar de perfecte rol die bij jou past!

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin