Dynamico moet Quintus in slotfase laten gaan

OSS – De handballers van Dynamico hadden de dag voor Goede Vrijdag geen goede donderdag. In een vooruitgespeeld duel in de Mondriaanhal verloor de ploeg van scheidend trainer Damir Josipovic met 24-30 (rust 14-14).

De start was veelbelovend (5-1), maar langzaam maar zeker kwam Quintus terug. In de slotfase van de eerste helft werd het gelijk. En bij de rust was er ook verschil tussen beide ploegen (14-14). In de tweede helft trokken de gasten uit Kwintsheul het initiatief naar zich toe, maar kon Dynamico lang aanklampen. Bij 20-20 moest de thuisploeg de Zuid-Hollanders definitief laten gaan.

De eerstvolgende wedstrijd voor Dynamico is nu de Brabantse ‘derby’ tegen Tachos. Dat is op 6 april in De Rusheuvel, waar direct na het duel een dienstenveiling in de kantine zal worden gehouden.

Dynamico – Quintus 24-30 (14-14). Scores Dynamico: Wout van Iperen 6, Frank Loeffen 5, Cas Kerstens 4, Pim van Munster 2, Twan van Iperen 2, Merijn van Loon 1, Harm van Iperen 1, Erik Loeffen 1, Firouz Hosseini 1, Frennie Bens 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin