Dynamico ontvangt vette cheque voor opzetten Old Stars

242909253 4468208559929213 66078387997392408 n
De allereerste training van de Old Stars, enkele weken geleden, met onder anderen Dick van den Hengel (links), de broers Verhoeven (beiden Dynamico-tenue) en Arian Ouwens (groen shirt).

OSS/HEESCH – Het succes van de Old Stars is ook buiten onze vereniging opgemerkt. Dynamico krijgt binnenkort een cheque van 250 euro van de Osse sportwethouder Kees van Geffen.

Het is een stimuleringsbudget in het kader van het Osse Sport- en Preventieakkoord. Onze ideeën sluiten daar goed bij aan, zo luidt de uitleg. In zijn geheel: ‘Handbalvereniging Dynamico, omdat zij Oldstars Handbal aanbieden voor ouders van jeugdleden en oud-handballers. De vereniging daagt hiermee een doelgroep uit om weer (meer) te gaan sporten en bewegen. En door een nieuw aanbod te ontwikkelen kunnen zij ook meer leden aan hun vereniging binden wat ze sterker en toekomstbestendiger maakt.’

Drie andere partners van het Osse sportakkoord, krijgen eenzelfde cheque: De Maasdijk, Baseball en Softball Club de Cardinals en Monkey Moves Oss.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin