Dynamico verliest ruim van BFC

OSS – De handballers van Dynamico waren zaterdag nooit dicht in de buurt van een stunt tegen topploeg BFC. De Limburgers waren simpelweg een maatje te groot. Ruststand: 11-17. Eindstand: 24-37.

Over de eenzijdige wedstrijd valt weinig bijzonders te melden. Volgende week is er kans op revanche tegen Volendam 2, dat drie punten meer heeft en daarmee vier plekken hoger staat op de ranglijst (9e om 13e). Thuis werd er in de slotseconde van gewonnen door een doelpunt van Erik Loeffen.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 6 mei tegen het Quintus van Jordi van Erp, die afgelopen week bekendmaakte na de zomer terug te keren bij de club. Na afloop van die wedstrijd worden alle zaalkampioenen van Dynamico gehuldigd en is er een dienstenveiling om een extra centje voor de club te kunnen bewerkstelligen.

Dynamico – BFC 24-37 (11-17). Scores Dynamico: Merijn van Loon 7, Chiel van Iperen 4, Pim van Munster 4, Thomas van Kessel 3, Jeffrey van Erp 2, Frennie Bens 1, Kevin van Erp 1, Bart Hanenberg 1, Erik Loeffen 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin