Flinke overwinningen voor damesteams, ook E2 wint

unnamed
MB2: ruime uitzege.

Wij hopen dat onze jeugdteams dit seizoen vaak verslagen inleveren. Op maandag bundelen we ze op deze site. Deze week klommen spelers van vier teams in de pen.

Habo’95 2 – Dynamico DB 2 8-30 (5-8).

Dit weekeinde hebben we een uitwedstrijd gespeeld tegen HABO (Boekel). In de eerste helft gingen we iets te veel met het spel van HABO mee. Toch hebben we een paar mooie doelpunten gemaakt. Ruststand 5-8.In de rust hebben we het er samen met onze coach Chris over gehad. Wat we toen bespraken, hebben we in de tweede helft toegepast. We zijn sterker uit de rust gekomen. Uiteindelijk heeft iedereen z’n ding uit de wedstrijd kunnen halen en hebben we er allemaal ook weer iets van geleerd. Samen liepen we uit naar een eindstand van 8-30.Op naar de volgende wedstrijd!

Verslag door: Iris Uijen

**

Dynamico MC 1 – Bergeijk 1 33-22 (16-11).

120840975 3447643491985730 8052779302260716819 o
Opperste concentratie bij de MC1.

De wedstrijd ging van start. In het begin begon het wat zwak, maar later kwamen we zeker weer opgang. Het was wel apart dat we geen publiek hadden, maar ja daar kunnen we niks aan doen! De ruststand was 16-11. In de rust hebben Ingrid en Henk ons erop aangesproken dat we in de verdediging met z’n 6e op de cirkel moesten gaan verdedigen. En deze wedstrijd ook zeker weer iedereen een balletje erin gegooid. De eindstand was 33-22. Bedankt Theo voor het fluiten!

Verslag door: Marit van de Laar

**

Dynamico MC 2 – VHC’13 37-14 (21-11).

Dit weekeinde moesten we thuis tegen Valkenswaard spelen om 17.00 uur, op zaterdag. We hadden er allemaal wel zin in, omdat we niet zo vroeg op hoefden te staan als vorige week. Toen de scheids het startsignaal floot, gingen we er allemaal meteen helemaal voor. In het begin van de eerste helft speelden we een beetje slordig, maar naarmate de wedstrijd ging het steeds beter. De ruststand werd dan ook 21-11 voor ons. Na de rust begonnen we weer een beetje slordig, maar nadat we een paar break-outs tegen hadden gekregen, gingen we veel beter spelen. Ook Fabiola, die vandaag voor het eerst met de DC2 meespeelde, maakte een goal. De eindstand werd 37-14 voor ons. Na de wedstrijd hadden we nog een taart van Nienke.

Verslag door: Judith van Putten

***

Handbal Someren – Dynamico E2 4-8 (2-4).

unnamed 1

Coach: Dick en Jeanette
De spelers van de wedstrijd waren Niels, Jens, Lars, Toby, Luuk, Daan, Anke, Mats, Tijme en Emberlee. Deze spelers deden mee aan de wedstrijd.
De opstelling: De eerste helft in het begin was Luuk de keeper.  Daan, Lars en Mats op de bank. Toby rechts bij de hoek.Anke bij de linkerhoek, Emberlee in het midden, Jens op de cirkel, Niels linker opbouw, Tijme rechter opbouw.De eerste helft stonden wij voor met 4-2! De tweede helft was Daan de keeper en het was zeer spannend. Maar uiteindelijk hebben wij gewonnen met 8-4!  We gooiden veel over en zo scoorden we vaak.
Onze groepsnaam is Dynamico en we moesten tegen Someren
Einde  

Verslag door: Daan

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin