FysioCentrum Heesch/Oss: voor fitte handballers én prestatieverbetering

fer1500

Een geweldige sport met een mooie mentaliteit. Fer van den Hurk, eigenaar van en fysiotherapeut bij FysioCentrum Heesch en FysioCentrum Oss, heeft maar weinig woorden nodig om het handbal raak te typeren. Dynamico is maar wat blij met de samenwerkingspartner. Én tevens shirtsponsor, want de heren 3 en heren 4 krijgen de naam van zijn bedrijf op de borst. Heren 3 FysioCentrum Heesch, heren 4 FysioCentrum Oss.

Zijn eigen handbalervaring gaat niet verder dan de jaarlijkse DOS-schoolhandbaltoernooien, maar zijn zusje Marieke heeft jaren bij DOS’80 gespeeld en de familie Van den Hurk heeft goede herinneringen aan die club. Fer is zelf een fervent voetballer, in het verleden onder meer bij OSS’20 op hoog amateurniveau.

Als ondernemer is Fer altijd op zoek naar uitdaging, vernieuwing en kansen, kortom beweging. Zo is FysioCentrum Heesch in korte tijd uitgegroeid naar drie locaties en inmiddels heeft ook FysioCentrum Oss het licht gezien. Speerpunten van beide praktijken zijn fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Fer hoefde dus ook niet lang na te denken om de samenwerking bij onze nieuwe vereniging Dynamico voort te zetten. Want de laatste twee jaar was het contact tussen DOS en FysioCentrum Heesch al innig, onder meer door inloopspreekuren, bootcamps en bewegingsanalyses.

De nieuwe samenwerking in een notendop:
-Voor Dynamico’s topsportteams gaan er twee keer per seizoen fitheids/fysieke tests gehouden worden. Hiermee wordt de ontwikkeling van de fitheid en fysieke gesteldheid van de teams in beeld gebracht.

-Tevens zal er voor de topsportteams een bewegingsanalyse gedaan worden.

-De fysiotherapeuten van FysioCentrum Heesch en Oss komen gedurende het seizoen regelmatig langs tijdens de trainingsavonden. Tijdens deze inloopspreekuren kunnen alle leden een kosteloze afspraak inplannen wanneer ze pijntjes en/of blessureklachten hebben. De leden krijgen op dat moment na een korte analyse advies over hoe het beste om te gaan met hun klachten.

-Alle leden krijgen korting om te fitnessen bij FitnessCentrum Heesch aan de Cereslaan. Dit kan zowel gedurende het hele seizoen of alleen in de zomermaanden om topfit te blijven.

-FysioCentrum Heesch wordt shirtsponsors van de HS3, FysioCentrum Oss van HS4.

De medewerkers van FysioCentrum Heesch en FysioCentrum Oss kijken uit naar een fijne samenwerking en hopen bij te dragen aan fit en blessurevrij sporten. Ze zullen proberen het optimale uit de sporters te halen en daarmee de teamprestaties te verbeteren.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin