Geweldig: Rabobank selecteert Dynamico voor Clubsupport-project

URD4B000A09 00001 1

Dynamico is door Rabobank Oss-Bernheze geselecteerd voor Rabo Clubsupport. Dat is een 1-op-1-begeleidingstraject vanuit de bank om amateurvereniging te helpen met een professionaliseringsslag en andere uitdagingen die clubs hebben, zoals de aanwas en het behoud van leden/vrijwilligers en het werven van sponsors.

Het bestuur van Dynamico is erg blij met het nieuws. Er was een selectieproces waaraan veel verenigingen meededen, omdat alle amateurclubs wel de waarde inzien van dit project. Het begon met het opstellen van onze wensen op papier. Dat viel in goede aarde waarna we werden uitgenodigd om met een dwarsdoorsnede van de vereniging onze zaak te bepleiten.

Dick vd Hengel, Merian van Druenen, Ruud vd Elzen, Anouk Maas, Lieke Reinders, Anja Loosschilder, Erik Loeffen, Ingrid Pennings, Anne van Munster, Kevin van Erp en Jan-Paul Langens gaven een inzicht in de club die klaarblijkelijk beviel want even later volgde het bericht dat we zijn geselecteerd. Sportmarketeer Lucien de Groot wordt onze begeleider.

De komende maanden gaan jullie hier meer van horen. De aftrap met alle geselecteerde verenigingen (naast onze club onder meer voetbalverenigingen HVCH en Ulysses) is achter de rug, binnenkort heeft het bestuur een eerste onderhoud met Lucien.

Lees hier een artikel uit maart 2021 toen de Rabobank deze nieuwe vorm van sponsoring introduceerde. Niet alleen de afdeling Oss-Bernheze houdt overigens deze actie; dat gebeurt in alle regio’s. Samen met NOC*NSF, LKCA en Kunstbende geeft Rabobank sport- en cultuurverenigingen een steuntje in de rug door hen te ondersteunen in hun eigen ambities. Het doel is daarbij om de zelfredzaamheid van de vereniging en de maatschappelijke impact van de vereniging te vergroten. Op dit moment lopen er landelijk ruim driehonderd trajecten bij verenigingen, die geholpen worden op gebieden die variëren tot het verbeteren van het vrijwilligersbeleid en de kantine gezond maken tot het maken van een solide sponsorplan.

We danken alle leden (nogmaals) die destijds ons hielpen om geselecteerd te worden en uiteraard de Rabobank. En we verwelkomen Lucien hartelijk.

Wordt vervolgd.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin