Grote bal deert DC2 niet in Uden (en ook zeges voor DC1 en E2)

Wij hopen dat onze jeugdteams dit seizoen vaak verslagen inleveren. Op maandag bundelen we ze op deze site. Deze week klommen spelers van drie teams in de pen.

Helios’72 DC1 – Dynamico DC2 12-21.

Verzamelend bij de Mc reden we gezamenlijk met mondkap op en met ons geheime wapen, invalster Lynn van Lent,  naar Uden. Ondanks dat onze supportsgroep bestond uit twee personen waren we erg gedreven en zo begonnen we ook onze wedstrijd ! De  bal van de tegenstander werd regelmatig onderschept, die vervolgens in de goal van Helios  werd gevlamd. De ruststand was dan ook 4-12. Na de rust pakte het fanatieke spel weer snel op. Onze verdediging was scherp en als er toch iemand van Helios daar doorheen kon komen,  hadden ze pech, want dan moesten ze nog langs onze super keeper Fenne. We lieten wel wat kansen onbenut. Maar dat kwam niet door ons, maar door de bal. In Uden hebben ze blijkbaar grotere handen. De eindstand was een verdiende 12-21. Henk en Ingrid, bedankt weer voor het geweldig coachen!

Verslag door: Nikki van den Hurk

unnamed 3
De DC2 won ruim bij Helios’72.

***

Groesbeeks Glorie DC1 – Dynamico DC1 13-26.

De eerste helft was erg slordig, veel balverlies en veel ballen op de paal! In de die helft hadden we 3 penalty’s (2 daarvan gescoord 1tje afgekeurd met voetfout) door Silke, Kayla en Marit. De ruststand was 5-9 voor Dynamico DC1. 2e helft ging wel wat beter minder balverlies en meer ballen in de goal! We hebben deze wedstrijd veel wissels geprobeerd! De 2e helft waren er ook weer 3 penalty’s (2 zaten er 1tje was tegengehouden) door Evi, Jeske en Lynn. Scheidsrechter had super gefloten! Hij gaf ons een compliment dat we een mooi en leuk team waren! De eindstand van de wedstrijd is 13-26 geworden!

Verslag door: Jeske van den Berg

***

Dynamico E2 – Aristos 17-7.

Ik ben Lars van den Hurk en ik typ het wedstrijdverslag van de wedstrijd van de E2 op 10-10-2020. De tegenstander kwam uit Best en heette Aristos. Wedstrijdverloop: De wedstrijd begon met de eerste punten voor Dynamico. Daarna scoorde de tegenstander. Na het eind van de eerste helft was het 12-3 voor Dynamico. En Daan was de keeper, hij was in staat om er best heel veel ballen uit te houden. Na 20 minuten hard werken was de tweede helft ook al weer voorbij. In deze helft waren Luuk en Thijme de keeper wel ieder op zijn beurt. De eindstand was 17-7 voor Dynamico. Verder vond ik dat beide teams hard hebben gewerkt en sportief hebben gespeeld. 

Verslag door: Lars van den Hurk 

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin