Jaarlijkse schoenenactie op 1 september

Dynamico organiseert op dinsdag 1 september in samenwerking met Van Tilburg Sport de jaarlijkse schoenenactie avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen tijdens een trainingsavond en natuurlijk krijg je een leuke korting (20%) op de aanschaf van je nieuwe schoenen. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een schoenexpert.

Deskundige verkopers van Van Tilburg Sport staan voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies. Er is keuze uit schoenen van Mizuno, Asics en Adidas dus voor iedereen een passend merk en een passende schoen.

Locatie           

We ontvangen je daarom graag op dinsdag 1 september in sporthal ’t Vijfeijken in Heesch. Het Van Tilburg team kan je alles vertellen wat je wilde weten over indoorschoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

Dynamico en Van Tilburg Sport hopen jou te zien op 1 september tussen 17.30 en 21.00 uur in Sporthal ’t Vijfeijken te Heesch. Ben je niet in de gelegenheid om op 1 september naar ’t Vijfeijken te komen? Geen probleem, je kan ook in de week van 31 augustus t/m 6 september zelf naar Van Tilburg gaan om daar je nieuwe schoenen te passen. Vergeet niet om door te geven dat je lid bent van de handbalclub dynamico zodat je de 20% korting niet mist.

Tot dan!

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin