Jeugd: meiden B boeken mooie uitzege, heren A winnen door B’tje, D wint ook

119888909 3401200323296714 2483022813568622676 o

EHV – Dynamico meiden B1 22-29.

Zaterdagmiddag stond de uitwedstrijd tegen EHV op het programma. Hoewel de competitie nog maar net begonnen is, hadden we al wel in de gaten dat EHV een van de sterkere tegenstanders uit de poule zou zijn.

Dat bleek ook wel te kloppen. We begonnen goed en konden een aantal goede combinaties maken die mooie
doelpunten opleverden. Natuurlijk kregen we ook enkele break out kansen en gaf de verdediging op de hoeken veel ruimte weg. Hiervan konden wij profiteren. Met de rust stond het dan ook 7 – 16.

En toen overkwam ons waar je als coach vaak voor waarschuwt als het even gemakkelijk gaat: verslap niet, blijf geconcentreerd! Maar we verslapten dus wel en waren het even helemaal kwijt. Wat volgde was een mindere periode waarin we snel 5 doelpunten en een 2-minutenstraf tegen kregen.

EHV kwam dus dichterbij, maar de meiden konden de juiste spirit op tijd weer oppakken. Uiteindelijk wonnen we met 22-29 en bleven de 2 punten bij Dynamico!!! Meiden, gefeliciteerd daarmee.

Verslag: coach Chris van der Lee

Handbal Utrecht – Dynamico heren A1 27-28.

We reisden af naar Houten voor een leuke wedstrijd tegen Utrecht. We wisten al een beetje hoe ze speelde want we hebben al tegen ze gespeeld op het Wim Bakker toernooi in Kwintsheul vorige maand

De wedstrijd begon wat moeizaam we stonden niet lekker te dekken en de aanval was ook nog niet sterk daardoor kwamen we als snel op achterstand. We konden de eerste helft niet meer terug komen en bij rust stonden we 20-12 achter! In de rust kregen we een goede peptalk van Frans en Wilco, met 8 punten achter moesten we de rust bewaren en rustig terug komen. 

Met die instelling gingen we de tweede helft in, de dekking stond veel beter Utrecht kwam er niet meer goed door en we kwamen terug de achterstand ging al snel van 8 punten naar 4 punten achter. Toen verloren we nog even onze focus en bleven we hangen op 4/5 punten achter. Uiteindelijk weten we de focus weer goed op te pakken, op het laatst was het super spannend we hadden de stand al terug getrokken naar een 27-27 toen maakte onze invaller Bart Hanenberg (jongens B) nog de 27-28. Toen was het dicht houden en met goed samenwerken en vechten voor elkaar hebben we de stand kunnen houd en de winst gepakt.

Verslag: Pim van Munster

Leidsche Rijn – Dynamico jongens B1 17-30.

Op zondag 10 oktober speelden we uit tegen Leidsche Rijn. In de 1e helft hebben we als verdediging niet goed samengewerkt en in de aanval misten we kansen, waardoor de ruststand 11-13 in ons voordeel was. Na de peptalk en enkele goede tips van onze coach Kevin in de rust begonnen we goed aan de 2e helft. We hielpen elkaar goed in de verdediging en in de aanval werden de kansen benut waardoor we snel uitliepen. Eindstand 17-30

Verslag: Nils Verstegen

593d537e 8ab8 4d2c b474 979297075538
De E1 voorafgaand aan hun spannende wedstrijd.

Dynamico E1 – Handbal Someren 9-6.

We hebben gespeeld tegen Handbal Someren. Het was een mooie wedstrijd en allebei de ploegen waren erg sterk. In de rust stond het 5-5. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 9-6. Het was erg leuk om een goede tegenstander te hebben.

Verslag: Puk Jagers

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin