Jeugdverslagen: het ene divisieteam kost het meer moeite dan ander, maar ze winnen allemaal

Dynamico meiden B1 – NOAV 35-9 (17-4).

Dit weekend speelden wij thuis tegen NOAV. Zoals we al wel hadden verwacht, werd dit geen spannende wedstrijd. Maar toch gingen we er flink tegenaan. Ondanks geblesseerden en afwezige speelsters draaide het team heel lekker. De ruststand was 17-4 in het voordeel van ons. Door deze stand werden zij in de tweede helft geïrriteerd en gingen iets harder spelen. Daardoor gingen wij er ook feller tegenaan. Hierdoor werden er veel 2 minuten en uiteindelijk ook 2 rode kaarten. De eindstand was 35-9 dus er zat weinig uitdaging in deze wedstrijd.

Verslag: Eva van Munster

Dynamico jongens B1 – De Treffers 33-29.

We begonnen de wedstrijd heel goed. De dekking stond perfect; ze wisten geen bijna niet te scoren. Na de eerste 10 minuten stonden we al met 9-2 voor. Na een kwartier spelen stond onze dekking ineens niet meer – we praten niet meer – en de aanval ging ook niet meer zo goed. Daardoor kon De Treffers terugkomen tot een bijna gelijke stand. In de tweede helft begonnen we weer redelijk aan de wedstrijd en het bleef de hele tijd een beetje hetzelfde. Richting het einde ging de dekking weer goed en de aanvallen ook en hebben we toch nog met 4 verschil kunnen winnen.

Verslag: Jesse van Doorn

Dynamico heren A1 – Feyenoord 29-28.

Deze speelronde mochten we het opnemen tegen Feyenoord. We waren goed van start en we kwamen snel op een voorsprong van vijf doelpunten. Feyenoord herpakte zichzelf snel en probeerde de achterstand in te halen. We gingen de rust in met twee punten voorsprong. Na de rust zat de felheid er goed in aan beide kanten. Feyenoord kwam zelfs even op een kleine voorsprong. We konden gelukkig goed terugkomen in de tweede helft. De wedstrijd is uiteindelijk gewonnen met 29-28 in het voordeel van Dynamico en de twee punten bleven zo thuis.

Verslag: Victor Schurink

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin