Jeugdverslagen: twee zeges en twee nederlagen beschreven

Dynamico meiden B1 – Avanti 34-18.
We kwamen meteen op voorsprong. En wisten die ook te behouden. Ruststand 18-9. Dit was de 2e helft hetzelfde gebleven. Op het einde werd Lynn van Lent (foto) tijdens haar sprong door de tegenstander geraakt en is toen vervelend terechtgekomen. Uiteindelijk gewonnen met 34-18.
Verslag: Janske van Dijk

VHC – Dynamico heren A2 27-44.
Wij begonnen de wedstrijd met een goed tempo in de aanval, maar nog een paar problemen in de dekking. Na een tijdje hebben wij onze problemen verbeterd en daarom stonden wij in de rust 8 punten voor (11-19). De tweede helft begon en ons plan bleef hetzelfde. Ons snelle tempo ging nog beter en wij hebben zo de wedstrijd geëindigd met 27-44. En volgende week weer, een belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap tegen de eerste plek GHV.
Verslag: Marios Diamantis

Tachos – Dynamico jongens C1 27-21.
De eerste helft begonnen we goed. We speelden samen als een team. Verdedigen ging goed en de aanval ook. We gingen de rust in met 11-13. Na de rust scoorden we gelijk weer 2 goals en stonden we 11-15 voor. We hebben 40 minuten goed gespeeld, maar Tachos kwam terug in het spel en we stonden ineens een paar goals achter. De frustratie liep op bij iedereen. We gingen allemaal maar voor onze eigen kansen. De laatste 5 minuten gaat het allemaal fout met als gevolg dat we verliezen met 27-21.
Verslag: Marijn van Hest

Bevo/Swift – Dynamico jongens B1 24-20.
Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Helaas begonnen wij niet sterk aan deze wedstrijd, waardoor we al snel tegen een 5-0 achterstand aankeken.  De dekking stond niet goed, communiceerde te weinig, en de aanvallen werden niet goed afgerond. We gingen de rust in met een achterstand van 11-8. Na de rust wisten we even gelijk te komen, maar al snel liep Bevo weer uit, omdat we er te graag overheen wilde komen. Helaas blijven de punten in Panningen, eindstand 24-20.
Verslag: Joppe Hendriks 

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin